Ce să NU numărăm?

imageNumărăm în fiecare zi câte ceva. Cred că banii, în primul rând, apoi minutele, orele, zilele până la concediu, vacanță, petrecere sau întâlnire, și tot așa. Imposibil să nu numărăm ceva. Fiindcă trăim contra cronometru, tot timpul pe fugă, plini de responsabilități, de griji, probleme, frustrări.

Clipele acelea minunate și astea sunt contabilizate. Pe degete. Din ce în ce mai puține. Fiindcă sunt înghițite de celelalte inventarieri. Nici nu ne bucurăm bine de ceva, că hop, trecem pe rapid înainte. Nu pentru că așa am vrea, ci pentru că, pur și simplu, suntem forțați de împrejurări.

Și pe zi ce trece, numărăm tot mai puține amintiri. Ele ar trebui să fie din ce în ce mai multe. Dar, din păcate, de cele mai multe ori, stagnează sau se împuținează. 

Iată de ce, cred că sunt câteva lucruri în viață, pe care n-ar trebui să le mai numărăm niciodată:

ANII, IUBIRILE, VINUL ȘI AMINTIRILE!

Fabiola Ion
Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

9 thoughts on “Ce să NU numărăm?

  1. Oamenii nu treiesc cu adevarat…Viata a ajuns sa fie „gandita”, contabilizata, comparata…ceea ce este o PROSTIE.
    Asa este…NU amintirile placute trebuie numarate, iubirile, sau trairile autentice trebuie contabilizate…cat ele trebuie TRAITE. Ele insa nu pot fi traite decat in afara gandurilor…ele nu pot fi traite decat ACUM si AICI, in eternul PREZENT. Restul…este joc de glezne, fente, driblinguri al VIETII… pe care o RATEZI.

Lasă un răspuns