Blec fraideiu’ și icoanele eMAG-ului

res_0f98abcfba1569753a78ed9e6e01266f_450x450_knc4Blec fraideiu’ la români sau mai degrabă blec fraieru’ lovește din nou. Vreo doi ani la rând am căzut și eu în plasa mirobolantelor reduceri care de fapt ori erau infime ori practic erau inexistente, căci prețurile de listă creșteau în ultima săptămână sau lună precum gogoșile lui mamaie de la țară chiar înainte de a le îneca în ulei, iar cu „importanta” reducere ele erau de fapt cele reale. Mda, nu e românu’ ingenios? Că doar se știe, el a inventat roata.

Cum nu sunt adepta rugăciunii la sfântu’ bec să nu mi se mai blocheze calculatoru’ în ziua respectivă că poate-poate voi prinde și eu vreo fărâmiță de reducere sau să invoc zeii tehnologiei moderne să nu le mai pice serverele marilor site-uri am decis să zic un hotărât NU acestei zile nebune. Nici după o sută de metri obstacole printre tigăi sau chiloți  nu mă dau în vânt, sau după inventarieri de sfinți, moaște sau alte rubedenii moarte ce apar fără doar și poate în marile magazine participante la sportul acesta național.

Anul trecut însă micuța adultă, uitându-se după niște ugg-uri pe net, ajunge și pe site-ul eMAG-ului care după cum se știe vinde acum de toate. Și când spun de toate, chiar vinde de toate. Nu mică i-a fost distracția când a dat peste incredibilul, incomensurabilul, neegalabilul set de icoane fătătoare de minuni menite să ia mințile oamenilor de bună credință. Așea, ca mine. N-a avut de lucru și mi-a arătat, nu putea să leșine de râs singură. Nu, n-avea cum. Și ca un om ce se informează sârguincios despre magnifica achiziție pe care doar dac-am rămas într-un singur neuron nu am cum s-o ratez, mă pune aghiuță să citesc comentariile. Mdeh, produsul minune are un rating foarte mare, cinci steluțe norocoase nu-s de colo.

În ziua aceea, și asta se întâmpla cam tot prin noiembrie, Anul Domnului 2017, am pierdut jumătate de oră să citesc aproape toate comentariile și am umplut două batiste de lacrimi. Am crezut că de la cele 82 de icoane sau ceva, dar nu. Erau de la râs. Oamenii de acolo au tratat cu maximă seriozitate (ca și mine de altfel) oferta, au făcut sacrificii enorme, incantații, credite la bancă și și-au transformat locuința și mașina din dotare în sfânt lăcaș pentru a se putea bucura de oferta imbatabilă oferită de eMAG.

Vă las mai jos linkul, nu fiți puturoși, accesați-l cu încredere. Dar mai ales citiți comentariile, ele sunt absolut convingătoare. Fiindcă tot e perioada blec fraidei, nu puteți rata minunata șansă de a vă schimba viața. Acum, Dumnezeu cu mila și cu buzunarele goale. Dar mai ales împăcați sufletește.

SET TOATE ICOANELE DE CARE ARE NEVOIE O BISERICĂ, FIX 82 BUCĂȚI!!!

Sunt pe stoc, livrarea e gratuită (fie vorba între noi, la banii ăștia ar trebui să vi le atârne pe unde vor mușchii voștri), sunt print digital și au tema praznice. La o adică, ochii cât cepele la ele și gata, ți-ai luat prânzul sau cina.

 

foto: una dintre cele 82 icoane prezentate pe site

 

Fabiola Ion

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

Ultimele postari ale lui Fabiola Ion (vezi toate)

by

Îmi place să râd. Mult, sincer şi cu oameni cu drag de viaţă. Am şi plâns dar rimelul curs pe obraji nu se asorta cu sufletul meu. Îmi place să mă joc cu cuvintele, să le potrivesc zâmbetului şi să transmit mai departe starea de bine. Sunt soţie şi mamă de două buburuze, ele mă inspiră dar mă şi transpiră, iar ziua în care să spun că mă plictisesc încă nu s-a inventat.

8 thoughts on “Blec fraideiu’ și icoanele eMAG-ului

  1. Ana G.

    Haide, că mi-am mai luat o porție matinală de râs și azi. Am citit ieri o parte și azi restul. Cuvioși toți comentatorii, nimic de zis. Ca și tine de altfel.

  2. Io credeam că suntem prietene, că mă iubeşti măcar o ţâră, cam cât un stop de lăcrămuţă măcar. Şi tu, deşi ai văst că nu-s aci, nu te-ai gândit să mă suni, să suni la interpol dacă nu, să dea ei de mine, să mă anunţe de reducere, să orice. M-ai lăsat aşa, să vin după blec, să ratez tăt.
    Acu’ de banii ăia ce să fac? Să beau până văd minuni sau să beau până voi crede că-s eu o minunată?

Lasă un răspuns